Henkilökunta
Anne-Mari

Hevosharrastukseni alkoi ihan pienenä tyttönä Pihtiputaan juhannusjuhlilla, kun äitini laittoi minut talutusratsastuksessa ponin selkään. Siitä alkoi jo yli 25 vuotta kestänyt harrastus, josta on tullut myös työ.

Juniorivuosinani kilpailin ahkerasti päälajinani esteratsastus 110cm -tasolle saakka sekä kouluratsastuksessa HeB- tasolla. Tärkeimpinä ratsuinani toimivat tuolloin Lotta ja Nikotus. Opiskeluaikana innostuin kenttäratsastuksesta, ja kilpailin siinäkin lajissa muutamia kilpailuja.

2013-2014 kävin hevoshierojan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen ajatuksenani hieroa omia hevosiani. Siitä se kuitenkin lähti, kipinä omaan heppayritykseen 😉 ja sillä tiellä nyt ollaan; Ritolan Hevospalvelut perustettiin huhtikuussa 2017 ja Ratsutila starttasi toimintansa syksyllä 2018. Olen valmistunut 2020 ratsastuksenohjaajaksi Ypäjän Hevosopistolta.

Haluan opettaa ratsastajia pitämään huolta hevosen hyvinvoinnista, olivat he sitten selässä tai maassa hevosen kanssa toimiessaan. Pyrin opettamaan vähäeleistä, kevyttä ja tehokasta ratsastustyyliä, joka on sekä mukava Hevoselle ja ratsastajalle että kaunista katsella! ❤️ Kaikessa toiminnassa painotan ensisijaisesti turvallisuutta.