Hevoset
Meillä asuneet
Lotta

Lotta, tamma, S. 1996, rotu: tilastohevonen.

Kiltti ja kokenut opetusmestari. Kilpaillut aikanaan esteillä 110cm luokkia ja koulussa VaB-tasolla.

Nikotus

Nikotus, ruuna, S. 1997, rotu: suomenhevonen.

Anne-Marin ensimmäinen oma hevonen. Nikotus on asunut meillä 2002 vuodesta alkaen ?. Osaava, innokas ja herkkä, joka toimii kuin ajatus kunhan ratsastaja käyttää pehmeitä apuja. Kilpaillut nuorempana esteillä 100cm ja kouluratsastuksessa HeB-tasolla.

Eikka

Eikka, ruuna, S. 2008, rotu: suomenhevonen.

Ponikokoinen söpöläinen, jonka selkään uskaltaa mennä kuka vaan! Rauhallinen ja kitti, eikä pelkää mitään! Kilpaillut esteillä 90cm ja koulussa HeB-tasolla.

Kinder

Kinder, ruuna, S. 2005, rotu: huzul.

Rauhallinen ja hidas poni, joka osaa välillä olla aika ponimainen. Ponimaisuus näkyy pysähtelynä ja heinätupoille hivuttautumisena ?. Napakalla ratsastajalla hurjan mukava poni, tasaiset ja helpot liikkeet istua. Meillä kilpaillut 70cm ja HeB-tasolla.

Buus

Buus, ruuna, S. 2005, rotu: mecklenburg.

Buus on osaava ja kaunis valkoinen iso puoliverinen. Toimii tunneilla talutuksissa ja osaavilla ratsastajilla, sillä etenkin talvisin saattaa vähän säpsyä. Anne-Marin kilpahevonen sekä koulun näyttöheppa. Esteitä hypätty meillä n. 80cm saakka ja koulua kilpailtu HeA-tasolla.

Nora

Nora, tamma, S. 2013, rotu: zemaituka.

Nora tuli meille suoraan Liettuasta syksyllä 2018 yllätysvarsa vatsassaan. Nora on peloton jääräpää, joka rakastaa maastoilua. On myös hypännyt meillä pieniä esteitä. Myös Noralla on oikein tasaiset ja pehmeät liikkeet, joissa ratsastajan on mukava istua!

Ilona

Ilona, tamma, S. 2014, rotu: suomenhevonen.

Ilona on Anne-Marin itse kasvattama pikkuinen suomenhevostamma. Ilona on varsonut v. 2018 orivarsan nimeltään Rusina. Ilonan olisi tarkoitus siirtyä tuntihommiin 2019-2020 talven aikana.

Pärsky

Pärsky, ruuna, S. 2015, rotu: suomenhevonen.

Myös Pärsky on Anne-Marin omakasvatti. Pärsky harjoittelee kohti tuntihevosen uraa. Pärsky on melko iso, kiltti ja peloton suomenhevonen.

Toivo

Toivo, ruuna, S. 2005, rotu: englantilainen täysiverinen.

Toivo on Anne-Marin este- ja kenttäkilpailuhevonen. Vierailee satunnaisesti tunneilla osaavien ratsuna. On melkoisen sähäkkä ja nopea ratsastettaessa, maastakäsin kiltti kuin mikä ❤️. Toivo on kilpaillut esteitä 95cm ja koulua HeB-tasolla.

Taiga

Taiga, tamma, S. 2019, rotu: risteytys.

Noran kaunis yllätysvarsa. Asuu tällä hetkellä varsapihatossa yhdessä muiden tammavarsojen kanssa.

Rusina

Rusina, ruuna, S. 2018, rotu: suomenhevonen.

Ilonan varsa. Kultainen Rusina, kaikkien lasten lempivarsa ❤️.

Riiviö

Riiviö, ori, S. 2013, rotu: suomenhevonen.

Anne-Marin ensimmäinen omakasvatti. Menestynyt hienosti näyttelyissä nuorena. Riiviö ei osallistu tunneille ollenkaan, vaan on ainoastaan Anne-Marin käytössä.

Veikko

Veikko, ruuna, S. 2001, rotu: suomenhevonen.

Kilpaillut kouluratsastuksessa HeA-tasolla, hyppää pieniä esteitä sujuvasti. Hoidettaessa tosi kiltti. Ratsastettaessa kiltti, varma ja reipas, niin kuin kunnon suomenhevosen kuuluukin olla ❤️.

Cal

Cal, ruuna, S. 2010, rotu: trakehner.

Cal on hoidettaessa älyttömän kiltti ja rakastaa rapsutuksia! Ratsastaessa reipas ja yritteliäs. Tällä hetkellä menee vain kokeneempien ratsastajien tunteja, sillä opettelee vielä tuntiratsun töitä. Cal on noin HeB-tasoinen ja hyppääkin kivasti.

Poni

Poni, ruuna, S. 1999, rotu: shetlanninponi.

Pikkuinen ja pörröinen Poni toimii pääasiassa talutusratsastuksissa pienemmillä ratsastajilla. Poni tykkää myös todella paljon vetää kärryjä!